Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Jak funguje nový režim Salvation do Alien Isolation?

Venku třetí DLC s dosud největší mapou.

Den extra bohatý na přídavky pro podzimní hry pokračuje. Tím dalším je v pořadí třetí DLC pro Alien Isolatio nazvané Safe Haven, které je ode dneška k mání na Xbox Live a Steamu, a od zítra na PlayStation Network. Nový trailer:

Watch on YouTube

Nový režim Salvage do módu Survival vám dá ke splnění deset úkolů, aniž byste mezi nimi zemřeli, čili disponujete jen jedním životem. Každý z těch deseti úkolů vás přitom postaví před nový typ nepřítele. Naštěstí si mezi jejich plněním odemknete nové předměty a výbavu, případně si za nastřádané body můžete vymodlit i uloženou pozici, ač vás to pak něco bude stát v globálních žebřících.

Vše se odehrává na nové, dosud největší mapě pro Survival, která je dvakrát větší než ty předchozí. Má představovat výzvu i pro ty nejzkušenější hráče Alien Isolation.

Tak jako předešlé přídavky, i tento si zahrajete za novou postavu Hughese, komunikačního manažera ze Sevastopolu. Je uvězněn v trezoru na spodní palubě a docházejí mu zásoby, takže se musí obnovit komunikaci a utéct. Do konce března pak vyjdou ještě zbylá dvě DLC Lost Contact a The Trigger.

Read this next