Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - středa, 14. ledna

Zastavení Last of Us 2, Assassin Remastered?, artwork Shadow of Colossus, o náplni práce Xzone...

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 nebo v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Práce na pokračování The Last of Us byly podle Naughty Dog dočasně zastaveny, protože se nyní chtějí naplno soustředit na Uncharted 4. První díl bude odteď "zdarma" přidáván do každého balení PS4 v USA, resp. byl tím pádem zrušen holý model konzole bez hry.

- DmC Definitive Edition posunuto o týden vpřed, vyjde tedy na PS4/X1 už 10. března a vyhne se tak napěchované druhé polovině měsíce (viz kalendář).

- Remake prvního dílu série jako Assassins Creed Remastered? Ne, pouze podvrh:

- Martin Schovanec z Xzone sepsal objasňující blog o náplni jeho práce, aby vyvrátil často zkreslené představy lidí mimo branži jen o balení krabic a paření online her. Vysvětluje, že jsou zároveň logistická firma, IT firma, mediální agentura a maloobchodní prodejce (kamenné pobočky) v jednom.

- Studio Warhorse shání grafiky: "Výtvarníka se zkušenostmi z vývoje pro Adobe Flash pro design a implementaci UI elementů naší hry. Tento vývoj obsahuje relativně velký objem 'programátorské' práce kromě obvyklé tvorby grafiky."

- Test během minulého týdne zjistil, že Eurogamer má prokazatelně nejrychlejší herní zpravodajství v ČR. Děkujeme za vaši neustálou přízeň a motivaci, bez vás by toho dosáhnout nešlo.

- Videopředstavení posledního čísla Score od jeho šéfredaktora:

Watch on YouTube

- Domácí distributor Playman vydal zimní číslo jeho oficiálního magazínu (k prohlédnutí online): "Tentokrát si můžete přečíst rozhovor s producentem hry Far Cry 4, řekneme si sedmero správného průzkumníka Kyratu, podíváme se na zajímavosti o templářích, zodpovíme si otázky ohledně Assassin's Creed Unity a mnoho dalšího."

- Grafik Naughty Dog vytvořil fanouškovský artwork na motivy legendárního Shadow of the Colossus a na DualShockers ho vyzpovídali, i si tam můžete prohlédnout rozfázovaný průběh prací:

- Valve potvrdili, že na březnové GDC se bude vše točit kolem jejich Steam Machines.

- Dvě ne moc kvalitní nahrávky The Order: 1886 z levelu Airship z veletrhu CES:

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments