If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Bude čeština pro Assassins Creed Rogue na PC?

Známe odpověď.

Vlastní zpráva - Když se zeptáte skalních fanoušků série, jestli se jim před Vánocemi více líbilo Unity nebo Rogue, překvapivě hodně z nich zvolí druhou variantu, přestože je zčásti recyklátem a grafika na starých konzolích už pokulhává (viz recenze, 8/10). I proto se množí dotazy, jak to bude s lokalizací oficiálně potvrzené konverze na počítače.

Eurogamer se od velmi důvěryhodného zdroje dozvěděl, že Rogue na PC u nás bohužel vyjde jen v angličtině (s českým manuálem), bez přeložených titulků.

UbiSoftu se prý nechce přidávat do hry další jazyky "jen kvůli konverzi". Čili podobná situace, jaká nastala před rokem u portu Liberation HD z VITA, který rovněž zůstal v originálním znění, ačkoli i tam se Playman o lokalizaci usilovně snažil.

Není to ještě definitivní, může se to změnit na poslední chvíli jako u Heroes 3 HD. Ale pokud je nám známo, lokalizace Rogue se v současnosti nepřipravuje a i kdyby byla, těžko by se stihla na datum vydání (odhadované na únor-březen, cena PC verze na Xzone 1299 Kč).

Cover image for YouTube videoAssassin's Creed Rogue - How to become the wealthiest Templar [UK]

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Assassin's Creed Rogue

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments