Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Shrnutí recenzí Saints Row 4: Gat Out of Hell

+ úvodních 35 minut.

Tento pátek vycházející samostatně spustitelné rozšíření bláznivé akce prošlo kolečkem zahraničních recenzí, z nichž si odneslo nejčastěji sedmičky.

Hlavním pozitivem Gat Out of Hell má být to, že za přijatelnou cenu (499 Kč krabicovka, 20 eur digitálka) nabízí relativně dost obsahu v otevřeném herním světě, resp. Pekle, které můžete prozkoumávat. Kolegům z britského EG zabral hlavní příběh 3-4 hodiny a pak se ještě vyblnuli se speciálními silami či sběrem zbraní dle sedmi smrtelných hříchů.

VideoGamer hru nazval jakýmsi bočním chodem k hlavnímu jídlu, v němž mohou nováčci najít spoustu chutného, ale pak už není důvod k návratu. PC Gamer si stěžuje, že aktivity se opakují a některé jsou pouze reskinem toho samého z původního Saints Row 4. Na druhou stranu upozorňuje, že by byla chyba čekat od datadisku rozsah jako od plnohodnotného pokračování.

IGN na adresu remaku Re-Elected pro PS4/X1 dodává, že nevypadá tak dobře jako jiné remastery, ale pořád je stejně pošetilý. Létání hrdiny s andělskými křídly je dle HardcoreGameru či Game Informeru excelentním dopravním prostředkem a ukázkou toho, jak má vypadat design her v otevřeném světě, prý to až chvílemi připomíná Spider-Mana. Nicméně i oni varují, že hráčům originálu budou připadat animace i schopnosti až moc povědomé.

Podívejte se na úvodních 35 minut z hraní:

Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Saints Row: Gat Out of Hell

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments