Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Příručka pro přežití v Evolve s parádními příběhovými cutscénami

Vše, co o planetě Shear potřebujete vědět.

Shear je planeta, která vám nic nedaruje. Nenechte se ošálit její přírodní krásou: cokoli, co na ní žije, ať už je to malé či velké, je schopno vás roztrhat na kusy. Abyste tam lovili, musíte být buď drsňák nebo blázen. A právě tací jsou lovci, které vám představuje dosud nejzajímavější oficiální video se vším, co o této brzké akci pro PC/PS4/X1 potřebujete vědět:

Watch on YouTube

Předvádí různé typy monster nebo princip fungování kampaně s až 800 tisíci kombinacemi při náhodném střídání navazujících režimů v příštím dnu, takže každá bitva probíhá odlišně. Uvidíte i několik velmi působivých příběhových cutscén s evakuačními loděmi a průletů mapami snad poprvé za denního světla či za sněhové vánice, hra se tedy nebude odehrávat jen v noci či za šera, jak to někdy vypadalo.

"Mluvil jsem s velitelstvím kolonie, které vám vzkazuje, že už nejde jen o problém s divokou zvěří, nýbrž o kompletní evakuaci!" Více o Evolve v kompletním zpravodajství EG, kde se řešila např. politika s DLC nebo jsme natočili video z kampaně Evacuation.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Evolve

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments