If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Plná verze The Sims 4 na 48 hodin zdarma

Velkorysá nabídka EA místo dema.

Počkat, kdy že tento simulátor života vyšel, opravdu ani ne před půl rokem? Ano, je tomu tak, teprve začátkem září 2014. A již nyní jej EA poskytují v plné verzi komukoli zdarma k vyzkoušení namísto klasického dema.

Ode dneška do 2. února si můžete The Sims 4 v rámci akce Game Time přidat do své knihovny na Originu a hrát je pak po dobu 48 hodin.

Funguje to tak, že čas automaticky začne běžet od vašeho prvního spuštění hry po instalaci. Když ji vypnete, těch 48 hodin pořád běží dál a postupně se vyčerpává, i když zrovna nehrajete. Čili chce to pustit se do hraní nejlépe v sobotu ráno a můžete tak otestovat všechny vlastnosti až do pondělního rána. Pro pokračování v hraní už samozřejmě musíte zaplatit.

EA tento krok, který v noci na dnešek způsobil, asi kvůli velké poptávce, shození většiny jejich serverů a online služeb, vysvětlují blížícími se 15. narozeninami série.

Obvykle se však k takovým marketingovým aktivitám sahá v moment, kdy se hra úplně přestane prodávat a je potřeba zájem něčím nakopnout nebo změnit obchodní model. Nebo pokud při vydání něco není úspěšné, což u The Sims 4 nevíme, protože výrobce se nikdy nepochlubil odbytem, což je na rozdíl od minulých dílů trochu podezřelé.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

The Sims 4

PS4, Xbox One, PC, Mac

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments