If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Hloubkově o Guild Wars 2: Heart of Thorns

Ubírá se jiným směrem než běžné datadisky.

NCSOFT a ArenaNet blíže představili v sobotu oznámený první velký datadisk do Guild Wars 2 - Heart of Thorns. Prý přinese do základní hry (recenze z roku 2012, hodnocení 10/10) spoustu nových prvků, které se v žánru MMO dosud neobjevily. Zahrnují například nový systém mistrovství, který umožňuje postavám na nejvyšší úrovni získávat a využívat nové schopnosti. Dále se mohou hráči těšit na zbrusu nový systém specializací, který jejich postavám propůjčí další schopnosti, dovednosti a zvláštní mechaniky. Díky nim mohou profese herních protagonistů nabrat zcela novou podobu.

Mike O'Brien, prezident a spoluzakladatel společnosti ArenaNet, to komentoval takto: „Nová vylepšení, která rozšíření přinese, mají potenciál posunout celý žánr MMO kupředu. Již hra Guild Wars 2 se poněkud vymykala běžnému pojetí MMO způsobem, jakým hráči spolupracují, získávají zkušenosti a online svět se stále rozrůstá. Heart of Thorns za původním titulem nijak nezaostává a ubírá se poněkud jiným směrem, než bývá zvykem u běžných datadisků. Přichází s vlastním pojetím hry na maximální úrovni a představí nové funkce a obsah posilující známou mantru, že cílem je samotná cesta a způsob, jakým se hráči do MMO ponořují a prožívají ji."

Heart of Thorns bude pokračovat v příběhu, který se odvíjí z aktualizací živoucího herního světa. Dějová linie vedla hráče a celý svět Tyrie do války proti dračímu stařešinovi Mordremothovi a jeho stále se rozrůstajícím hordám. Později došlo k tomu, že slavný hrdina Tyrie Rytlock v honbě za mocnou prastarou zbraní zmizel do prázdnoty. O jeho osudu hráči často spekulovali. Rytlock se nejen triumfálně vrátí z tajemných mlh, ale přinese s sebou i celou sadu zbrusu nových schopností. Svým návratem připraví půdu pro jednu z nejzajímavějších novinek, které datadisk přináší - nové povolání zvané „revenant", které čerpá sílu od jednoho z nejslavnějších hrdinů světa Guild Wars.

Cover image for YouTube videoGuild Wars 2 - Point of No Return Easter Egg Cinematic

Níže oficiální popis vlastností hry od domácího distributora Comgad, datum vydání se zatím neví. Více jinak na homepage.

Cover image for YouTube videoGuild Wars 2: Heart of Thorns – Expansion Announcement Trailer

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Guild Wars 2

PC, Mac

Related topics
About the Author

Redakce

Contributor

Comments