If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Sex do hry Zaklínač 3 se natáčel 16 hodin

Ale není tam jen prvoplánovitě.

Čtenářsky vždy atraktivního tématu, které zůstalo ostatními novináři na akcích kupodivu nepovšimnuto, se rozhodl vytěžit britský neherní list The Guardian, když pohovořil s tvůrci o sexu ve hře.

V Zaklínači 3 budou přítomny sexuální scény, které byly složeny z celkem šestnácti hodin motion-capture dat. Jinými slovy, herci, kteří měli tu čest stát se skutečnou předlohou postav, strávili při natáčení těchto scén takto dlouhou dobu (nenašel by se deníček z natáčení?-pozn.red.). Není to tedy tak, že by se snad ve hře vyskytovalo tolik hodin sexu, jak to některá média původně interpretovala.

Jak list upozorňuje, nečekejte nějaké zvrhlosti s vibrátory jako v GTA, nýbrž scény plné vášnivé lásky a romantického milování se. Nejsou ve hře pro nic za nic či pro prvoplánovitou kontroverzi, nýbrž mají pádný důvod pro příběh:

"Někteří lidé si myslí, že dáváme sex do intra jen tak. Ale dáváme tím najevo, že vaše postava (Geralt) měla intimní vztah s touto ženou (Yennefer), abyste si uvědomili, jak moc mu později chybí a proč se vypraví ji hledat cestou necestou po ostrovech Skellige," vysvětluje senior designér Damien Monhier z CD Projektu Red.

Dodává, že poloerotickými scénami, v nichž si herní postavy užívají uvolněné atmosféry po sexu, kdy už před sebou nemají co tajit, potřebují hráči vtlouci do hlavy, jak moc je pro něj Yennefer důležitá. Vývojář připomněl starou známou pravdu, že sex je tím nejrychlejším způsobem, jak založit vztah (a jak ospravedlnit hráči, ať pak někoho nahání).

"Nemůžeme přeci jen tak povědět hráči, ať pronásleduje nějakou ženu, kterou buď nezná nebo ho vůbec nezajímá. To by prostě nefungovalo," prozradil jejich postupy, jak vás v květnu vtáhnou do příběhu a nepustí.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

The Witcher 3: Wild Hunt

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments