If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Zdržení konzolových verzí Kingdom Come do léta 2016?

Připustili to i Warhorse v reakci pro EG.

Vlastní zpráva - Domácí fanstránka si všimla, že studio Warhorse v jednom z inzerátů na pozici designéra uživatelského rozhraní začalo uvádět toto: "Hra je vyvíjena na PS4, Xbox One a PC, předpokládané datum vydání je Q2 2016."

U fanoušků tohoto středověkého realistického RPG proto vyvstaly obavy, jestli není celé Kingdom Come odloženo až o půl roku. Už déle se všeobecně počítá s tím, že asi dojde ke skluzu z poměrně brzkých Vánoc 2015 na začátek příštího roku, ale případné čekání až do června by bolelo výrazně více.

Eurogamer se proto raději zeptal přímo PR manažera Warhorse, Jiřího Rýdla, jak to aktuálně vypadá. I s ohledem na to, že podle vývojářských deníčků se nezdá, že by se první kapitola nějak rychle blížila dokončení. Zde je jeho reakce, u které musíme ocenit upřímnost:

"V tom inzerátu nejde o oficiální datum vydání, které stále nemáme (kromě odhadu na Kickstarteru). Bylo to spíše nejzažší datum pro verze, které budou následovat PC Windows verzi. Jak jsme již říkali, PC je pro nás primární platforma. Ale obávám se, že konzole, Mac a Linux budou vycházet postupně během první poloviny 2016... snad ne s příliš velkým odstupem. To vše je stále ve hvězdách, během několika měsíců snad budeme moci oznámit něco bližšího."

Cover image for YouTube videoKingdom Come: Deliverance - introducing the Alchemy quest in Early Alpha

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Kingdom Come: Deliverance

PS4, Xbox One, PC, Mac, Nintendo Switch

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments