Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Co najdete v Season Pass pro Dying Light?

Podrobnosti o třech DLC + jak být úspěšným zombíkem.

Hra se v českých obchodech stále neprodává a ještě dlouho nebude. Techlandu to však je, zdá se, úplně jedno, když dnes představil obsah Season Pass i vydání prvního DLC, jako by se nechumelilo.

První přídavek Cuisine and Cargo bude zítra venku na PC/PS4/X1 a jedná se o dvě hardcore mise, ve kterých musíte obhlédnout dvě nebezpečné budovy zapečetěné od začátku šíření nákazy městem. Zavítáte tak do zlověstných koridorů nejslavnější restaurace v Harranu a na opuštěné nákladní nádraží, kde využijete jak stealth, tak boj na férovku. Obrázky z tohoto DLC:

Druhá část Season Pass s názvem Ultimate Survivor Bundle se objeví někdy v březnu. Díky sedmi unikátním předmětům, konkrétně speciálním oblekům či plánům pro sestrojení nevšedních zbraní, má být vaše putování po zamořené zóně ještě zábavnější než předtím.

V květnu potom dostanete The Bozak Horde s novou mapou i hratelností, určenou jak pro singl tak co-op. Navštívíte městský stadion a otestujete vaše dovednosti proti nebojácným hordám infikovaných, které na vás budou útočit ve vlnách a velí jim tajemný psychopat jménem Bozak. Season Pass stojí 20 eur.

UPDATE - v režimu Be the Zombie prý za dva týdny od vydání proběhlo několik milionů zápasů, a tak hlavní designér hry předvedl techniky, jak za zombíka úspěšně hrát:

Watch on YouTube

Read this next