Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Pokračování Spintires jisté

+ plán vylepšení původní hry.

Tahle nevšední offroad simulace se vešla do žebříčku nejlepších her za minulý rok hned u několika redaktorů Eurogameru. Jenže malý britský vydavatel Oovee a ruský programátor Pavel Zagrebelnyy se rozešli ve zlém, takže se zdálo, že podpora Spintires po vydání na to dojede a zákazníci budou necháni napospas.

Naštěstí se po několika měsících vše urovnalo, údajný finanční dluh měl být urovnán a hru tak čekají světlé zítřky. Alespoň to vyplývá z nynějšího oficiálního vyjádření vydavatele na diskusním fóru.

"Počet hráčů Spintires vzrostl moc rychle, že jsme na to nebyli připraveni. Prosíme, přijměte naši omluvu," uvedl zástupce Oovee, který prý nově nastavil spolupráci s vývojářem.

Co to znamená pro majitele hry? Příští patche budou lépe testovány před vypuštěním a každý měsíc se pravidelně objeví minimálně jeden stabilní update.

Začátkem dubna do Spintires přibude podpora uživatelských modifikací, v květnu na to naváže pohled kamery z kokpitu vozu a v létě nějaké DLC. Vedle toho se už přemýšlí o druhém dílu hry, prý s vyšším rozpočtem a větším týmem, aby byl kvalitnější minule. Avšak Spintires 2 nebude oznámeno dříve, než se vylepší jednička.

Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Spintires

PC

Related topics
PC
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments