Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Fable Legends bude Free-2-Play

S méně obvyklým modelem.

Že se na Xbox One hnuly ledy se zprovozněním Free-2-Play titulů, naznačovalo už oznámení termínu Neverwinter. A nyní tu máme další podobné oznámení.

Microsoft pochopil, že není možné jít hlavou proti zdi, jako třeba Bethesda s The Elder Scrolls Online, takže jeho multiplayerové RPG koncipuje jako F2P titul, a to i na PC.

V základní zdarma dostupné verzi Fable Legends najdete koncem letošního roku příběh s některými questy, zatímco další budou přidány až později po startu po epizodách.

Na rozdíl od mobilních F2P her nebude hra omezovat přístup k výběru dalších ze čtyř postav platební bránou, nýbrž volně přístupní hrdinové mají rotovat po dvou týdnech. Pokud si tedy svou postavu vylepšíte a nebude zrovna v dané době dostupná zdarma, můžete si ji buď natrvalo koupit nebo počkat, než se zase vrátí mezi volně přístupné charaktery (i s vašimi dřívějšími předměty a získanými zkušenostmi). Stejně to bude fungovat i u záporňáků, resp. pánů jeskyně, a tyto platby provedete buď za herní zlaťáky nebo za skutečné peníze.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Fable Legends

Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments