Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Detaily o čtyřech DLC do Battlefield Hardline

MP mapy s příběhem i nové epizody.

Moment překvapení zkazil páteční únik, ačkoli v případě předplatného Premium pro sérii Battlefield jde o překvapení mluvit jen velice těžko. To by nastalo, jen kdyby se tato obdoba Season Pass nekonala.

Dnes tedy EA vše oficiálně potvrdili a vypustili nicneříkající trailer. Pozitivem je, že digitální Premium pro Hardline bude stát "jen" 50 dolarů (či 40 liber), tedy o 10 méně než to samé svého času pro Battlefield 4.

Watch on YouTube

Čtveřice rozšíření přinese tradičně další multiplayerové mapy, herní módy či dopravní prostředky. Novinkou oproti předchůdcům je, že přibudou i nějaké příběhové epizody do singleplayeru, ač zatím není jasné, kolik jich bude. Každopádně i MP obsah bude mít v DLC vždy nějaké příběhové pozadí, což je rovněž pokrok:

  1. Battlefield Hardline: Criminal Activity (léto 2015) - vysoce destruktivní mapy s malými zlodějškými úkoly.
  2. Battlefield Hardline: Robbery (léto 2015) - úkolem bude sejmout šéfa nepřítele a postupovat hlavními lokalitami ve stylu filmové akce.
  3. Battlefield Hardline: Getaway (podzim 2015) - zběsilé vysokorychlostní honičky vtáhnou hráče ještě více do loupeže.
  4. Battlefield Hardline: Betrayal (začátek 2016) - v každé operaci se vyskytuje nějaká krysa a vaším úkolem bude zjistit, komu se dá věřit.

O dvoutýdenním náskoku Premium uživatelů oproti běžným smrtelníkům se už vědělo, stejně jako o 12x Gold Battlepacku. Takže zmíníme už jen příslib turnajů jen pro platící hráče (ostatní se tam nedostanou), pravidelné měsíční odměny či čtyři bonusové vlastnosti do celého Hardline - vč. masek ala Payday 2 (i s odpovídajícími výhodami při hraní) či Gun Bench (možnost upravit si vzhled zbraní).

Read this next