Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Laserově naskenovaná trať do Asseto Corsa

O prvním DLC Dream Pack.

Podzimním automobilovým závodům (recenze, 7/10) se díky odkladům Project CARS prodloužila životnost a italští tvůrci toho hodlají náležitě využít. Tuto středu 11. března pro Asseto Corsa vydají za 15 eur Dream Pack, první DLC, které je zajímavé hned v několika ohledech.

Jednak legendárním německým okruhem Nürburgring-Nordschleife, který bude existovat ve třech variantách. Jeho komplexní převod do hry zabral dva roky i za pomoci pečlivého laserového naskenování s dvoucentimetrovou přesností. Kunos Simulazioni přizvali skutečné jezdce, aby jim poradili drobné detaily, na které se v tomto "zeleném pekle" soustředit. Díky věrné reprodukci i fyzikálnímu modelu tak na ještě nevydaném Dream Packu prý trénují reální závodníci. Byla též vyvinuta nová vlastnost hry měřící čas od bodu A do bodu B.

Druhým lákadlem bude desítka nových aut, z nichž kvůli některým musela být upravena fyzika a přidány do hry nové vlastnosti. Ať už jde o pohon na čtyři kola Alfa Romeo, nízký spodek Mercedesu nebo extrémní složitost McLaren P1 s aktivním aero a hybrid systémem. Podrobnosti na homepage nebo v teaseru:

Watch on YouTube

Read this next