Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Zdarma Dragon Age Inquisition po dobu šesti hodin

Odemčena plná verze!

EA se museli dočista zbláznit, pomyslíte si možná při pohledu na titulek. Ale je to tak, nejlepší hru loňského roku a RPG roku (recenze) si skutečně můžete vyzkoušet bez jakéhokoli dalšího placení.

Ode dneška až do 16. března, tedy po benevolentní dobu šesti dnů, se odemklo Dragon Age Inqusition pro všechny zájemce.

Jedinou podmínkou této zkušební verze je vlastnit konzoli Xbox One a mít aktivní placený Gold účet (jinak nutný k multiplayerovému hraní přes Xbox Live).

Vše je čerstvé sotva pár minut, takže zatím není známo, jestli to je opravdová plná verze (možná ano, download má 40 GB) nebo zda má nějaká omezení, abyste třeba hru nemohli při nonstop zátahu dojet bezplatně až do konce. UPDATE - později EA uvedli, že se dá hrát jen po šest hodin.

Na ostatních platformách akce neprobíhá - zjevně prohloubení spolupráce mezi Microsoftem a EA, navazující na program EA Access, s nímž to však nemá co dočinění. EA při té příležitosti dokonce připravili i nový trailer z Dragon Age, který shrnuje nasbíraná ocenění.

Watch on YouTube

A pokud se vám Inquisition zalíbí a rádi byste pokračovali, je k mání se 40 % slevou (další nové slevy pro majitele Goldu zde)

Read this next