Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - pátek, 13. března

Metro do The Order? TitanFall 2, pořad BBC o GTA, nové Score a růst prodejů, odklad Homefront 2...

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 nebo v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Jelikož šéf studia Respawn nechtěl lhát či mlžit, nezbylo mu než oficiálně potvrdit, co se už dlouho ví - že opravdu pracují na TitanFall 2 a že bude multiplatformní pro PS4/X1/PC. Oficiální název zatím nemá a pokud by něco měl zpětně změnit na prvním dílu, nebylo by to zaměření na mulťák, za ním si stojí, ale vydal by hru i na PlayStation. Vedle TitanFall 2 prý jejich malý tým kutí i něco jiného.

- Londýnské metro jako DLC do The Order: 1886? Zatím to není jisté, ale mohlo by tomu tak být díky tajemnému teaseru z oficiálního Facebooku hry:

Watch on YouTube

- Deep Silver odložili problémy sužovaný Homefront: The Revolution na rok 2016, protože chtějí dát talentovanému studiu Dambuster Studios co nejvíce času, aby z něj udělalo bestseller, který bude něčím speciálním. Původní vydání ve 2015 pocházelo ještě z doby před zavřením Cryteku/THQ, takže žádný šok ani tragédie.

- Demo motorek RIDE vyjde 18. března na PSN (PS4) a Steamu (PC), na Xbox One má následovat o pár dnů později.

- Britská televize BBC oznámila přípravu nového pořadu o sérii Grand Theft Auto. Původně se mluvilo o dramatu, později ale z popisku vzešlo, že to bude spíš dokument vyprávějící v 90 minutách o vzniku hry a kontroverzi kolem její násilnosti. Paradoxní je, že toto propojení dvou odvětví zábavního průmyslu má být součástí kampaně na větší rozšíření digitálních zařízení pro děti.

- Epic upřesnil, že jeho Kite demo bylo ze 100% renderované v reálném čase přímo v Unreal Engine, nic předpřipraveného či předrenderovaného.

- Málem jsme to přehlédli: na stáncích je poslední číslo Score vytvořené pod dnes už bývalým šéfredaktorem Janem Vrobelem s plnou hrou Thief a nadčasovými tématy o filmech podle her či jejich sbírání. Odbyt Score v lednu úctyhodně vzrostl na 9608 kusů, zatímco v Level ve výsledcích auditu tento měsíc k vlastní škodě nefiguruje.

- Čtenář EG s přezdívkou Sh11m11 pro vás sepsal podrobnější výtah z článku o Bloodborne v EDGE:

- Off-topic: nový trailer na dubnovou re-edici (The Final Cut) kultovního sci-fi filmu Blade Runner s Harrisonem Fordem:

Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments