If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

SESTŘÍHALI jsme pro vás průběh celé loupeže GTA Online

Z pár hodin vybráno nejlepších 15 minut.

Vlastní zpráva - Nejdůležitější události uplynulého týdne - přídavku Heists s kooperativními loupežemi zdarma do Grand Theft Auto Online - se Eurogamer hned od úterního vypuštění podrobně věnuje v obsahovém speciálu: 1. a 2. část dojmů, 3. část dojmů, kamiony vs. cyklisti (finální recenze v přípravě).

Protože ale někdy video vydá za tisíc slov a lépe osvětlí unikátnost tohoto zážitku, rozhodl se autor Agarwel Idiriz ještě průběh jednoho celého Heistu od začátku do konce natočit z PS4 verze hry. Při střihu ho pak z několikahodinového trvání vykrátil na 15 minut, aby vás nenudil a ukázalo se jen to nejzajímavější, aniž by rušil komentář:

Abyste chápali, o co vlastně jde: Cílem Heistu je ukradení dokumentu z laboratoří Humane Labs. V rámci přípravy bylo nejprve potřeba obstarat obrněná vozidla na převoz EMP prototypu. V další části mise byl prototyp nainstalovaný ve stíhačce na letadlové lodi, kam jsme dopluli uprostřed noci na člunu, a potom došlo na krádež bojového vrtulníku z doků.

Následně bylo nutné ve stealth misi nenápadně přepravit EMP co nejblíž laboratořím. Nesměl se vyvolat poplach, takže byla nutná koordinace při souběžné likvidaci stráží. Na videu je vidět, že padají po dvou.

Pak přišlo finále, kde nás ukradenou helikoptérou vyhodili u laboratoří. Odpálili jsme EMP a po tmě s nočním viděním šli ukrást dokumenty. Mezitím pilot s borcem za kulometem kryli záda, aby nám přijíždějící posily nevpadly do zad. Z laboratoří jsme vyplavali chladícím systémem, pak dali pilotovi světlicí vědět, kde nás má naložit, předali data zaměstnavateli a úspěšné splnění zapili v baru.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author

Agarwel Idiriz

Contributor

Comments