Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Výběr nejlepších modifikací do Cities: Skylines

Už je na půl milionu kusů.

Když jsme minule psali o 250 tisící kusech, přičítalo se to hlavně předobjednávkám a nebralo se to jako tak reprezentativní vzorek nynějšího zájmu o tuto budovatelskou strategii.

Jenže nyní výrobce z Paradoxu na oficiálním Twitteru prozradil, že k dnešku se prodalo už půl milionu kusů Cities: Skylines!

Čili od čtvrtka do úterý, za nějakých šest dnů, se číslo zdvojnásobilo, což je úžasný výkon. Hra ostatně také boduje na prvním místě v žebříčku Steamu.

Watch on YouTube

Tento úspěch, podpořený nezvyklou protipirátskou politikou či mapou z GTA, přilákal pozornost i ze sfér, odkud to nikdo nepředpokládal.

Bryan Shannon, bývalý vývojář SimCity ze zavřeného studia Maxisu, rozjel Patreon, aby mu lidé přispěli na pokračování tvorby dalších nových budov do hry. Říká, že kvalitní model mu se všímvšudy zabere 15-30 hodin, takže by se tímto způsobem rád živil do doby, než si sežene nové zaměstnání. Zbohatnutí ale nečeká, prý jen chce pozvat přítelkyni na večeři a platit složenky. V tuto chvíli má zajištěno 370 dolarů měsíčně od 114 podporovatelů.

Nebývalou aktivitu moderů potvrzuje i tento velký přehled nejlepších dosavadních modů. Někteří kutí nové mapy, jiní mění barevný tón grafiky, další zase upravili kameru do pohledu z vlastních očí nebo třeba zvětšili prostor pro budování, dovolují nastavit automatické ukládání pozice (abyste nepřišli o část města po pádu hry), automaticky bourat opuštěné budovy, snáze měnit směr silnic atd. atd.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Cities: Skylines

PS4, Xbox One, PC, Mac, Nintendo Switch

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments