If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Kompilace Gears of War a Alan Wake Remastered?

Microsoft naznačuje.

Když se to u série Halo loni o Vánocích ujalo, proč vlastně to samé neučinit u jiné vlajkové lodi Xboxu, Gears of War? I u ní by to mohlo posloužit jako takový předvoj před plnohodnotným novým dílem, který se rodí, a připomenout události z předešlých dílů nováčkům.

Tak nějak možná uvažuje Microsoft, naznačil xboxový šéf Phil Spencer, který řekl, že zatím nemůže oznámit Gears of War kompilaci pro Xbox One, ale že máme zůstat naladěni. Dá se to chápat jinak, než že asi bude? Mělo by logiku vypustit takový remake letos na podzim, když se chystaný díl Gearsů od nového studia na letošek nestíhá.

Podobně vyplavaly na povrch možné úvahy o remaku Alan Wake pro Xbox One. V dotazníku se Microsoft ptá respondentů, co by je motivovalo k předobjednávce Quantum Break, a jako jednu z možností uvádí právě remaster této starší hry od Remedy. I se dotazuje, jestli by doporučili Alan Wake jiným členům rodiny. Pokud to máme brát jako sondování půdy před případným oživením značky, třeba po těch původně zamýšlených epizodách, bylo by to fajn.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Alan Wake

Xbox 360, PC

Gears of War

Xbox One, PC

See 3 more

Gears of War 2

Xbox 360

Gears of War 3

Xbox 360

Gears of War: Judgment

Xbox 360

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments