Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Fotky novinářského balení Bloodborne

A za hru lze zaplatit vlastní krví.

Sony v těchto dnech rozesílá do redakcí herních magazínů novinářskou kopii očekávané PS4 exkluzivity od tvůrců Demons a Dark Souls, jejíž recenze vylezou v úterý 24. března. Čili v den oficiálního vydání, ale časně ráno, takže si je budete moci všude přečíst ještě předtím, než vyrazíte do obchodů.

Jelikož tyto edice bývají velmi cenné pro sběratele, objevily se hned fotky, co všechno se v nich skrývá uvnitř. S tím pírkem potřísněným krví se prý docela špatně píše... snad to nebudou někteří mainstreamoví novináři vnímat jako nemístné vyhrožování před psaním recenzí :)

V souvislosti s tímto temným akčním RPG uspořádala dánská pobočka Sony nápaditou a přínosnou akci, v jejímž rámci je možné zaplatit za plnou verzi Bloodborne jen vlastní krví, což je zrovna u tohoto námětu stylové. Není to jen nějaký fórek, nýbrž skutečnost odrážející nedostatek krve v jedné tamní nemocnici. Ačkoli se akce týká pouze jediné lokality a trvá pouze v pondělí, takže se výrobce nemusí být ušlého zisku, za nás určitě palec nahoru.

Ve hře jinak má být celkem 34 trofejí (pozor, spoilery).

Read this next