Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Vousy Geralta v Zaklínač 3 nebudou tak dlouhé jako Gandalfa

Tvůrci nám vysvětlili, jak porostou.

Vlastní zpráva - V pátečním vyzobání novinek o hře z GameStaru to byl pouze jeden z mnoha důkazů o perfekcionismu tvůrců a kladení důrazu na ty nejdrobnější detaily.

Vyplatí se však na tuto vlastnost soustředit, i jen kvůli tomu, že ji v mnoha RPG nenajdete. Zeptali jsme se proto přímo PR manažera polského CD Projektu, jak to vlastně bude v praxi fungovat.

"Vousy Geralta budou postupně růst v závislosti na tom, jak bude plynout čas a když se přesune mezi lokacemi ve hře. Vousy mají několik "fází" a podle nich se určuje i jejich délka. Ty nejdelší budou opravdu dlouhé, ale zase nečekejte to samé co Gandalf z Pána Prstenů."

Michał Platkow-Gilewski také pro Eurogamer odhalil něco, co se zpočátku považovalo za vtip, ale zřejmě to myslí vážně.

Hráči Zaklínače 3 si budou moci stáhnout zdarma tzv. Beard and Hairstyle DLC, s nímž se růst vousů hrdiny natrvalo zastaví. Cílem je, aby tvůrci vyhověli hráčům, kteří upřednostňují určitý předpřipravený vzhled "mužnějšího" a zarostlejšího Geralta. Přišlo jim prý divné, pokud by se toto DLC muselo aplikovat čas od času znovu, jakmile vousy zase narostou.

Jak to bude s holením bez DLC, jestli bude přístupné kdykoli nebo jen v řece či v koupelně ve městě nebo třeba jen po milostných scénách, nebo zda holení nebude mít hráč pod kontrolou, to už bohužel řečeno nebylo.

Read this next