If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

PlayStation 4 v barvách Batman Arkham Knight

Dohoda nejen o exkluzivitě DLC.

Když oni na nás takhle se zdržováním DLC do Dragon Age Inquisition a Call of Duty: Advanced Warfare na PS4/PS3, oplatíme jim to stejnou mincí. Tak nějak asi uvažovali v Sony, než se dohodli s Warner Bros o spolupráci týkající se červnového megahitu Batman: Arkham Knight.

Týká se předně speciálního modelu PlayStation 4 s logem netopýřího muže na horní straně konzole v šedivé barvě, i s ladícím gamepadem. Má to být dle PSBlogu limitovaná série, která v USA stojí 450 dolarů a bude dostupná od dne premiéry, tedy koncem června. České obchody ji zatím nenahodily, na to je věc příliš čerstvá, takže nevíme cenu v korunách.

Druhou související, možná důležitější novinkou je, že majitelé PS4 verze dostanou bonusový in-game obsah dříve než hráči na jiných platformách. Konkrétně to budou přídavné mise a další skiny pro hrdinu či jeho vozítko Batmobil.

Sony na obrázku z Amazonu prozradila, že její časová exkluzivita tohoto obsahu potrvá minimálně do podzimu letošního roku. Na PS4 se každopádně objeví hned v den vydání hry.

Batman: Arkham Knight si můžete předobjednat na Alza.cz, níže nový trailer ze Scarecrow Nightmare Missions:

Cover image for YouTube videoEXCLUSIVE Batman: Arkham Knight Trailer | Scarecrow

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Batman: Arkham Knight

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments