Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - čtvrtek, 2. dubna

Dragon Age a mody, plán DLC do Mortal Kombat X, průzkum o VR, neúsporný Xbox One...

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 nebo v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Odstartovala uzavřená beta StarCraft 2: Legacy of the Void, do níž účastníky vybral Blizzard. Jestli mezi ně náhodou také nepatříte, podívejte se do sekce "In Development" v desktopové aplikaci Battle.net nebo do emailu pro pozvánku. Beta obsahuje mapy Ruins of Seras, Lerilak Crest a Orbital Shipyard, společně s novou jednotkou Protossů (The Adept) vytvářející zrcadla sebe samotné pro zmatení nepřátel.

- Na stáncích je první číslo Score vytvořené pod staronovým šéfredaktorem a Jan Modrák si na obálku dal sám o sobě tento text: "Bludr je zpět, oblíbená redakce opět pohromadě". To nejdůležitější, tedy plné hry: Hitman: Absolution, Men of War: Vietnam a Kings Bounty: Warriors of the North.

- BioWare stále vymýšlejí způsob, jak do Dragon Age dostat podporu uživatelských modifikací, ale použitý Frostbite engine jim hází pod nohy spoustu technických překážek a také prý musejí brát ohledy na fakt, že pohání tolik her nejrůznějších žánrů.

- Třetina teenagerů či dospělých obyvatel západní Evropy by podle rozsáhlého průzkumu ráda vlastnila virtuální realitu, a z hráčů by ji bralo až 44 procent respondentů. Data se sbírala ve Velké Británii, Španělsku, Francii a Německu.

- Pouze obchod EBGames pro sebe ukořistil Kollector's Edition nadcházejícího Mortal Kombat X a na přiloženém posteru odkryl jízdní řád přídavků ze Season Pass: bojovník Jason Voorhees vyjde 26. dubna, Tremor pak 10. května, Predator 24. května a konečně Tanya 7. června.

- Američtí ekologičtí aktivisté z Natural Resources Defense Council kritizují Microsoft za špatně navržený spící režim konzole Xbox One, protože plýtvá energii, když nikdy není kompletně vypnutý a neustále spotřebovává 12.5 W, za něž prý všichni američtí hráči zbytečně platí až 250 milionů dolarů ročně.

- Studio Ninja Theory nepracuje na ničem, co by souviselo s Devil May Cry, přestože poslední remake DmC Definitive Edition sklízí nadšené ovace.

- Pro Resident Evil Revelations 2 je venku update s Online Raid módem a týdenními událostmi, jako je i invaze kreatur. Také zvyšuje obtížnost všech Code Red levelů, detaily zde.

- Dodatečné video věnované PS Plus hrám na duben:

Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments