Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - úterý, 7. dubna

Velikonoční přání, nová hra Square Enix, zachránce Cryteku, tokeny do WoW, rekord Tomb Raidera...

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 nebo v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Square Enix tento týden postupně na Twitchi odhalí nějakou velkou hru od jeho západního studia přezdívanou Project CKP - spekuluje se, že by to mohlo být řádné pokračování Deus Ex či možná Hitmana!

- Posledního dílu Tomb Raidera se prodalo už 8,5 milionu kusů, což z něj udělalo nejúspěšnější díl série, pochlubil se výrobce. Jsou do toho započítány i kusy Definitive Edition a všechny poslední slevy, proto jde o značný nárůst z hlášených 7 milionů v únoru.

- Kotaku zjistilo, že tím tajným trumfem Cryteku, který ho zachrání z finančních potíží, má být podepsání dohody s Amazonem v hodnotě mnoha desítek milionů dolarů. Jedná se prý o licencování CryEngine, který může Amazon použít na vývoj exkluzivit pro jeho zařízení nebo možná i jako základ pro nový engine.

- Dnes Blizzard pro vybraná teritoria rozjede prodej tokenů do World of Warcraft, které budou novou alternativní platební metodou za hraní a půjdou zakoupit buď za skutečné peníze nebo za in-game zlaťáky na aukci. Budou stát 25 australských dolarů nebo 20 amerických dolarů, nebo 30 tisíc in-game zlaťáků. Zpočátku bude počet nákupů omezen na deset třicetidenních poukázek, v ostatních regionech se to rozběhne později.

- Podívejte se na průchod Bloodborne bez levelování postavy:

Watch on YouTube

- EA v pátek 10. dubna uspořádají čtyřhodinové testování Star Wars Battlefront běžnými hráči, jen musejí mít štěstí při výběru a bydlet v okolí San Francisca či u Vancouveru.

- Dragons Dogma Online poběží na PS4 v nezamčených 60 snímcích za vteřinu v 1080p, zatímco na PS3 jen v 30fps a 720p, oznámil ředitel vývojářů z Capcomu na akci v Tokiu.

- Dvě velikonoční přání od Xboxu v češtině:

- Velikonoce slavili i ve Warhorse:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author

Redakce

Contributor

Comments