If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Call of Duty: Black Ops 3 potvrzeno, první detaily

Aktualizováno o nové info.

Aktualizace 22:30 - Activision během večera na svém blogu oficiálně potvrdili, že skutečně půjde o Call of Duty: Black Ops 3 od Treyarchu. Tito tvůrci dvou dosud prý nejhranějších dílů CoD, na nové hře tajně pracovali po tři roky a bude to jejich první titul cílený na současné konzole.

Ze zdrojového kódu stránky CallofDuty.com pak fandové vyčetli první detaily, které tam někdo čirou "náhodou" nechal přístupné: Black Ops 3 vás vrhne do temmé, zvrácené budoucnosti, kdy se objevil nový druh vojáka Black Ops. Má tím být rozmazána hranice mezi naší lidskostí a technologií, kterou jsme vytvořili, abychom zůstali napřed. To vše ve světě, kde špičková vojenská robotika definuje bojiště. Zde ještě uniklý nosný artwork:

Ve hře mají být dle stejného zdroje, později potvrzeného od Activision, klasicky tři režimy: kampaň, multiplayer a Zombies (oblíbený co-op, pro všechny módy byl použitý přívlastek "unikátní"). To prý "fanouškům nabídne nejhlubší a nejvíce ambiciozní díl Call of Duty všech dob". Také vám připadá, že tento popisek je skoro univerzální a mohl by se aplikovat prakticky na každý díl? O moc chytřejší tedy stále nejsme, více až v tom větším představení, ke kterému dojde v neděli 26. dubna.

Původní článek z 19:00 - Název hry sice není oficiálně potvrzen, ale na 99,99% tomu tak bude. I díky názvu virálního videa "back in black", které navazuje na dřívější vábení novým symbolem v Black Ops 2.

Cover image for YouTube videoCall of Duty: Black Ops 3 - OFFICIAL TRAILER TEASER! (COD 2015 Trailer)

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments