Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - čtvrtek, 9. dubna

Slevy na Xboxu, odhad data Mass Effect 4, práce u českého distributora, Borderlands Online pro mobily...

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 nebo v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Na Xbox Live začal jarní výprodej, ušetříte prý až 85% na hrách a doplňcích pro X1 a X360.

- Mirrors Edge a Mass Effect 4 vyjdou nejpozději do konce března 2016, tedy v tomto fiskálu EA, věští analytik Michael Pachter. My bychom si na to tedy ani náhodou nevsadili, maximálně příští zimu tak jedna z her, ale určitě ne obě. Na podzim mají být hvězdami lineupu Need for Speed a Star Wars Battlefront, což se vědělo.

- Nečekaná rošáda ve vedení tvůrců Battlefield Hardline - hlavní manažer studia Visceral, Steve Papoutsis, byl nahrazen Scottem Probstem (bývalý šéf celých EA), reportuje Kotaku.

- Domácí herní distributor ConQuest hledá produkční / marketingovou asistentku a z náplně práce v inzerátu by mělo být dostatečně patrné, že to opravdu není o hraní her, jak stále přežívá rozšířený mýtus o všech lidech pracujících v herní branži.

- V Survival re-edici State of Decay najdete nové achievementy.

- Byla oznámena mobilní verze Borderlands Online, jejíž hratelnost má být podobná PC verzi, avšak novinkou se stane systém skupin pro sestavení vlastního týmu a jeho vybavení.

- Pillars of Eternity vznikne i jako karetní hra a stolní RPG, prozradil Obsidian v rozhovoru s PC Gamerem.

- Microsoft ukončil podporu modelu Kinectu pro Windows, protože prý bylo kvůli velké poptávce složité vždy řešit jeho dvě různé verze, namísto toho tedy bude odteď nabízet jen xboxový Kinect a pro PC k němu poskytuje daptér.

- Také nevyloučil, že jednoho dne poskytne Windows jako opensource, takový scénář je dle MS rozhodně možný.

- CZC zve na PlayStation CUP v NHL 15, který se uskuteční 14. dubna v pražském klubu La Loca za účasti Youtuberů, známých osobnostní i vyslanců Sony. Registrace probíhá na webu hokej.czc.cz a vítězové si odnesou ceny v celkové hodnotě 45 tisíc korun.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments