Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - pátek, 10. dubna

Harry Potter jako prezident Rockstaru, migrace TESO, ForzaTech, (ne)vyhazov Kojimy, teaser Wolfa...

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 nebo v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Herec Daniel Radcliffe známý díky roli Harryho Pottera má prý ztvárnit Sama Housera, spoluzakladatele a prezidenta Rockstaru v chystaném dokumentu/filmu BBC o tomto slavném studiu. Tvrdí to Holywood Reporter, podle nějž se má zčásti točit kolem kontroverze mezi firmou a právníkem Jackem Thompsonem.

- Bethesda nabízí stávajícím majitelům The Elder Scrolls Online zvýhodněnou možnost převést si svůj účet na červnovou PS4/X1 verzi za 13 liber, tedy 420 Kč. Nabídka platí jen po dobu 30 dnů, později už migraci nepůjde provést.

- Cities: Skylines se jen ve Velké Británii prodalo 60 tisíc kusů za úvodních 10 dnů. Během nich bylo pro hru celosvětově vytvořeno neuvěřitelných 5 tisíc modifikací.

- Malá upoutávka na Wolfenstein: The Old Blood.

- Co je to ForzaTech, jak si to Microsoft patentoval? Dle něj jde o název vlastního grafického a simulačního enginu od studia Turn 10 pro sérii Forza, více se od něj dozvíme na E3.

- Jedna dabérka Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain vyzvala, ať hru nebojkotujete, protože "génius Kojima byl z Konami vyhozen". Ti to ovšem během pár hodin ihned rezolutně popřeli, že to je kategoricky nepřesné.

- Ode dneška až do 30. dubna můžete navštívit stánek Nintenda na Geek Roadshow v obchodním centru Letňany, vábí distributor ConQuest.

- Ukázalo se, že ten obal údajného Uncharted: The Remastered Trilogy PS4 je pouze fanouškovským výtvorem a obchod danou produktovou stránku odstranil.

- Pouze po dobu 24 hodin můžete ke koupi Mortal Kombat X z BundleStars dostat DLC postavu Goro a plnou verzi minulého dílu Mortal Kombat Komplete Edition z roku 2011. Jediným problémem je, že i se 40% slevou stojí tato digitálka o stovku více než krabicovka u nás.

- Na tento víkend pro vás připravujeme tipy pro začátečníky v Bloodborne, pokračování návodu na Dragon Age: Inquisition či jednu novou glosu.

- Na obálce nejnovějšího čísla časopisu PC Gamer je nový artwork z Rainbow Six Siege:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments