Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Zaklínač 3 je oficiálně hotov

+ české názvy přídavků.

Už žádné dohadování, jak interpretovat tvůrci udávaný stav dokončení tohoto akčního RPG, zda do něj počítat testování a jestli se znepokojovat. Před pár minutami totiž CD Projekt Red oficiálně oznámil, že Zaklínač 3: Divoký hon je definitivně hotov.

Nic tak už nezabrání dodržení termínu vydání přesně 19. května na PC, PS4 a X1, na všech platformách s českými titulky (koupit na Alza.cz).

"Během uplynulých tří let jsme velmi tvrdě pracovali, abychom vám mohli tuto hru přinést. Strávili jsme s ní doslova desítky tisíc člověkohodin, abychom z ní udělali dobrodružství, ze kterého si sednete na zadek a budete ho chtít ještě více. Zaklínač 3 se dostal do fáze GOLD a brzy bude i váš," komentoval to Adam Badowski, šéf studia, které se pyšní 200 oceněními.

Narážel na dvojici větších datadisků, které u nás ponesou název "Srdce z kamene" a "O víně a krvi". Odkryl to lokalizační manažer Comgadu, Filip Ženíšek na svém Twitteru. Podle něj ten nejpovedenější trailer ze Zaklínače 3 teprve uvidíme.

Watch on YouTube

Z posledního týdne sledujte také: Geraltova tvář zrcadlí jeho jedovatost, Zaklínač 3 na 4K screenshotech, Zvýhodněné balení hry s konzolí Xbox One, Hra v zatím nejlepším sestřihu s CZ titulky, Nejrychlejší proběhnutí zabralo 25 hodin, Cenová politika datadisků + zítra pro vás budeme mít jednu exkluzivitu.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

The Witcher 3: Wild Hunt

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
RPG
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments