If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Microsoft opět gratuluje Sony, tentokrát k Bloodborne

Nic se nemá přehánět.

Zakopat válečnou sekyru a přenést se na chvíli přes všechny vzájemné spory, honbu za exkluzivními hrami/DLC či probíhající cenovou válku v obchodech je jistě chvályhodné. Na druhou stranu platí, že nic by se nemělo přehánět.

Šéf xboxové divize v Microsotu, Phil Spencer, opět na svém Twitteru pogratuloval Sony k úspěchu s PS4 exkluzivitou Bloodborne (koupit na Alza.cz). Ta se dle dat od NPD stalo druhou nejprodávanější krabicovkou v USA za březen, hned po Battlefield Hardline a před GTA 5 PS4/X1 (celý žebříček).

"Je skvělé, že se Bloodborne prodalo přes milion kusů. S novými značkami to bývá obtížné, gratuluji," napsal.

Stalo se tak už poněkolikáté v poslední době (minule v lednu), zatímco obráceně od Sony směrem k Microsoftu taková veřejná slova chvály neletěla snad ještě nikdy, ačkoli příležitosti určitě byly. Třeba při vítězství Xbox One nad PS4 v USA před Vánocemi. Možná to Sony přišlo divné, tvářit se jako by nic, když mezi firmami jinak zuřil velice tvrdý boj o nové zákazníky, někdy až za hranou?

Samozřejmě se ihned vyrojily sarkastické komentáře například na téma, že asi Spencer touží jít pracovat do Sony, nebo že moc dobře ví, o čem mluví s ohledem na říjnové Sunset Overdrive na X1, postačí však jedno video:

Cover image for YouTube video

Níže ještě citace kompletní tiskové zpráva v češtině o tom milionu kusů Bloodborne (tipy pro začátečníky), obdržená dodatečně od domácí pobočky Sony:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Bloodborne

PS4

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments