If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Registruj se na Mortal Kombat X Cup, postup do Paříže a bojuj o 20 000€

Pozvánka na kvalifikaci světového turnaje.

Čeští hráči mají jedinečnou možnost, zúčastnit se oficiální české kvalifikace na Mortal Kombat X Cup. Největší světový turnaj v bojové hře, na jehož grandfinále v Paříži se bude hrát o prize money téměř 550 000 Kč, proběhne i s českou účastí.

Před několika dny na pulty obchodů dorazil dlouho očekávaný nový díl legendární bojové série Mortal Kombat, s oficiálním názvem Mortal Kombat X. Zahrát si jej můžete na počítačích a konzolích Xbox 360, PlayStation 3, Xbox One a PlayStation 4. Spolu s celosvětovým vydáním hry oznámil vydavatel Warner Bros a lokální distributor Cenega také turnaj Mortal Kombat X Cup, který se může honosit oceněním "fighterský turnaj s historicky nejvyšším prize money". Nejlepší hráči z celého světa se utkají 3. července 2015 v Paříži a budou bojovat o pohádkových 20 000€, tedy v přepočtu téměř 550 000 Kč.

Čeští hráči mají jedinečnou možnost, zúčastnit se oficiální kvalifikace, která se uskuteční v sobotu 16. května 2015 v pražském herním klubu Re-Load. Hrát se bude na konzolích Playstation 4. Vstupné je zdarma, ale je nutné se registrovat na webu www.MortalKombatCup.cz.

Cover image for YouTube video

Turnaj je určen všem Čechům a Češkám starším 18 let a k účasti vám stačí jen registrace na oficiálním webu. Vítěz české kvalifikace si odnese konzoli Playstation 4, herní monitor BenQ RL2755HM a letenky s ubytováním na světovém finále v Paříži. Pro všechny účastníky turnaje navíc při registraci bude připraven lákavý dárek - tričko Mortal Kombat X a energeťák Big Shock! Registrujte se na webu www.MortalKombatCup.cz, kde se dozvíte i veškeré podrobnosti k turnaji, a pak se doporučujeme přihlásit také k Facebook události. Přijďte si užít 16. května 2015 do pražské herny Re-Load oficiální českou Mortal Kombat X Cup kvalifikaci.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Mortal Kombat X

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

PR článek

Contributor

Comments