Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Ancestors: The Humankind Odyssey od zakladatele Assassins Creed

Teaser a první info.

S osobou Patrice Désilets se pojí komplikovaná minulost s dvěma odchody a žalobou vůči UbiSoftu či dojetím na krach THQ, ale co mu nikdo zpětně neodpáře, je založení série Assassins Creed, kterou opustil po Brotherhood. Proto se věnuje pozornost jeho novému, mnoho let chystanému projektu, který dnes odkryl na Reboot Develop 2015 v chorvatském Dubrovníku.

Jmenuje Ancestors: The Humankind Odyssey a má to být third-person survival akční adventura, vycházející pro kratších epizodách, ale při zachování těch nejvyšších AAA ambicí.

Watch on YouTube

Jak naznačuje debutový teaser a uvádí popisek na homepage malého studia Panache, v každé epizodě si hráč prožije nejdůležitější momenty pro celé lidstvo v dokumentačním duchu. Od pádu Římské říše a Křízovou výpravu, přes objev penicilinu a přistání na Měsíci, až po dekódování lidské DNA či pád Berlínské zdi.

Cílem tvůrců je nejprve vytvořit hrdinu jako Tom Cruise, který si zachová uvěřitelnost v bláznivých situacích i v běžných scénách. "Po boji s miliony templářů nastal čas na něco nového," uvedl Désilets. Více informací se o hře, popisované jako "Civilizace potkává Assassina", dozvíme ještě letos.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments