Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Něco se děje kolem Dishonored

Uvidíme spíš dvojku či remake?

Až donedávna se bralo za hotovou věc, že Dishonored 2 bude oznámeno na červnovém veletrhu E3, když to po velkém úniku neklaplo vloni na Gamescomu a když to Bethesda naznačila jednou postavou ze hry v pozvánce na svou konferenci. Blížícímu se oznámení nasvědčovalo i zařazení prvního dílu do nabídky PS Plus v dubnu nebo třeba výskyt speciálního tématického článku v EDGE.

Jenže vše zřejmě bude jinak, vyplývá ze série posledních úniků a spekulací. Dle německého magazínu PC Games, který přišel i s tím Fallout 4 demem, se plány změnily.

Dishonored 2 tak prý nakonec E3 úplně vynechá, protože Arkane Studios nepokročili s vývojem natolik, aby byli schopni hru všem ukázat. Má dojít jen na krátký nicneříkající teaser a tím to skončit. Na hře s údajným podtitulem Darkness of Tyvia se ještě musí pořádně zapracovat, než bude připravena k předvedení.

Možná se tak dříve dočkáme remaku prvního Dishonored. V databázi brazilské ratingové organizace se totiž o víkendu našla zmínka o Definitive Edition, která má vyjít někdy letos.

Zatím to není potvrzeno, ale mohlo by se jednat o převod Dishonored na PS4/X1, na němž se tvůrci natrénují se současnými konzolemi před plnohodnotnou dvojkou. Kompilace základní hry s datadisky tu už byla jako GOTY edice, ta to tedy být nemůže. Bethesda dosud nic z toho nekomentovala.

Read this next