If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - pondělí, 11. května

Pre-E3 týden, odbyt Capcomu, další Sherlock Holmes, nové Score, výpomoc s The Division...

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 nebo v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Španělský obchod začal uvádět nový model Xbox One s 1 TB harddiskem, uvedením 23. června (tedy hned po E3) a cenovkou 450 eur.

- Ve dnech od 18. do 21. května se koná tradiční Pre-E3 týden, kde budou novinářům z hlavních médií (vč. Eurogameru) v předstihu předvedena E3 dema, aby o nich v klidu stihli napsat články na červen. Jistá je tam přítomnost Rainbow Six Siege, The Division, Star Wars Battlefront či Call of Duty Black Ops 3.

- Pobočka UbiSoftu ve francouzském městě Annecy byla povolána na pomoc s The Division. Něco takového se obvykle neoznamuje a UbiSoft takto vždy sdílí práci mezi všemi svými studii po celém světě, takže to působí docela zvláštně. Hra využije hlavně zkušenosti lidí z Annecy s multiplayerem a technologií.

- Resident Evil Revelations 2 je dle Capcomu na dobré cestě, aby se ho prodal milion kusů. Otázkou je, jestli nezapočítává každou epizodu tomu samému zákazníkovi samostatně? Protože podle SteamSpy je PC verze jen na 80 tisíci majitelích.

- Street Fighter V vyjde nejpozději do března 2016 a mají se ho prodat dva miliony. Nejúspěšnější sérií firmy je Resident Evil s 65 milliony kusů, pak je Street Fighter s 36 miliony, Monster Hunter s 32 miliony, Devil May Cry se 14 miliony, Dead Rising s 8 miliony a Dragons Dogma se 2 miliony.

- Brazilská ratingová organizace uvádí Gears of War Ultimate Edition, což by mohl být ten remake jedničky pro Xbox One, který se nedávno testoval.

- Včas vyšlo nové číslo Score s recenzí GTA 5 PC a plnou hrou Tomb Raider, ale jeho čtenáři se ptají, jestli klíče tuto a další přiložené hry nepocházejí z Humble Bundle, kde byly už v únoru.

- V příštím roce Frogwares vyrobí nový díl Sherlocka Holmese, už pětimilionové detektivní série. Zatím byla ale teprve jen podepsána smlouva mezi studiem a distributorem Bigben Interactive, který nahradil Focus.

- Končí tvůrci RPG Raven's Cry a Two Worlds z polského studia Reality Pump Studios? Podle všeho nakonec ne, dle dodatečného prohlášení byli rozděleni do několika částí a pouze jedna z nich vyhlásila insolvenci, zatímco zbylé normálně fungují dál.

- Mezi postavy Heroes of the Storm přibyla Johanna, což je ženská verze Křižáka z Diablo 3.

- Majitelé Elite Dangerous si od konce května budou moci vygenerovat klíč na tuto hru i pro Steam. Dosud se prodávala jen na obchodě výrobce, aby se nemusel s nikým dělit o peníze (o 30 procent z prodejů). Valve jim nyní vyšli vstříc, že se propojí uživatelské účty na obou službách.

- Bungie už v charitativní sbírce pro Nepál vybrali 400 tisíc dolarů.

- Už dnes odpoledne zveřejníme 2. část série článků, jak se Zaklínač 3 překládal do češtiny. Vedle toho na tento týden připravujeme recenzi DLC pro Dragon Age, pokračování návodu a řadu dalších vlastních materiálů.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
PC
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments