Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Proč je The Division odloženo na rok 2016?

Vysvětluje přímo šéf výrobce.

Nejprve vývojáři hry predikovali, že rok 2014 je nestihnutelný, UbiSoft to popíral. Pak zase říkali, že rok 2015 je ještě optimistický, jejich zaměstnavatel to kvůli vztahům s akcionáři odmítal, přesto zase na jejich slova došlo.

Tom Clancy's The Division bylo nyní oficiálně odloženo na začátek 2016, čili vyjde někdy do konce března příštího roku. UbiSoft to oznámil na výroční finanční konferenci a takto vysvětlil:

"Věříme, že máme v rukou nadějný titul a tím, že mu poskytneme více času, se naplno realizuje jeho kreativní vize. Toto rozhodnutí se nám už jednou vyplatilo s Watch Dogs, které po odsunu překonalo prodejní předpoklady a vydělalo tak více, než kolik stály náklady na prodloužení vývoje."

Šéf výrobce Yves Guillemot byl konkrétnější a zdůvodnil to RPG online žánrem The Division. Jak říká, dokončení těchto her vždy zabere více času. Nehledě na to se spoléhají na ohlasy od účastníků alfa a beta testu, kteří pomohou s vyladěním kvality, než titul přijde na trh pro všechny (v březnu uniklo video z pre-alfa testu).

Vše o The Division v našem kompletním zpravodajství.

Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Tom Clancy's The Division

Video Game

Related topics
RPG
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments