If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

První a druhý díl Zaklínače doslova za babku

Slevová akce + trojka se zdraží.

Zatímco v zahraničí se obchody předhánějí, který nabídne výhodnější balení konzole PlayStation 4 nebo Xbox One s plným Zaklínačem 3 (Sony spolu s Tesco vytáhla do boje s marketingovou dohodou Microsoftu s CD Projektem a poskytuje bundle PS4+hra jen za 279 liber, na což MS reagoval přihozením Ori and the Blind Forest k balení X1+hra za 300 liber), u nás se cílí na zákazníky trochu jinak, aby se svezlo na současné mánii kolem nového pokračování.

Domácí e-shop Muve.cz dnes ráno spustil slevovou akci, díky které si můžete výhodně doplnit znalosti o této populární RPG sérii a dokonale se tak připravit na úterní zahájení hraní trojky.

První díl Zaklínače tam stojí jen 49 Kč a novější druhý díl s podtitulem Vrahové králů pouze 89 Kč.

"Obě jsou to české verze Rozšířené edice bez DRM, které si mohou naši zákazníci stáhnout od nás přímo do PC. V případě prvního dílu dostanou navíc ještě GOG.com kód pro aktivování zálohy na tomto webu," uvedl k tomu obchod.

Podobnou akci rozjel nyní i Steam, kde jsou hry asi o osm korun levnější, ale tam nepodpoříte český trh. Co už u Valve neseženete, je Zaklínač 3 za 999 Kč. Jak jsme se dozvěděli, tato speciální cena Muve.cz (i s bonusy) přestane platit v pondělí, takže teď o víkendu je prý poslední šance.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

The Witcher 2: Assassins of Kings

Xbox 360, PC

The Witcher 3: Wild Hunt

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

See 1 more

Zaklínaè

PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments