If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Ovladače pro Zaklínač 3 a Nvidia tech-video

+ nejnižší proti nejvyšším detailům na PC.

Nvidia v pondělí v poledne vypustila nové drivery určené speciálně pro Zaklínače 3 na PC, stahujte je odsud. Je to verze 352.86 WHQL, označená jako Game-Ready pro toto RPG, které se všem PCčkářům oficiálně odemkne už po půlnoci na úterý.

Zároveň poskytla nové technologické video, které vypichuje vesměs nerozeznatelné rozdíly mezi hrou s jednotlivými technologiemi GameWorks na kartách GeForce a bez nich (na grafických kartách AMD, které zatím ovladače pro Z3 nemá). Uvidíte tak vlající oblečení, efekty pro výbuchy, HairWorks pro vlasy atd.

Cover image for YouTube videoThe Witcher 3: Wild Hunt NVIDIA GameWorks Video

Německý web PCGamesHardware zase vedle srovnání nízkých a vysokých detailů na PC (viz níže) zdůraznil, že PC verze s Day 1 patchem se dost liší od starší PC review-verze i od materiálů na internetu. Nově prý ve hře je hezčí vegetace, lepší stínování a textury, lépe zpracovaná voda s vlnami podle větru i dynamickou reakcí např. na kouzla. Také do Zaklínače 3 měly být přidány post-procesing efekty, což si ale vyžádalo daň v podobě vyšší náročnosti na hardware, když redaktoři PCGHW tvrdí, že propady framerate jsou nyní vyšší.

Cover image for YouTube videoThe Witcher 3 | Grafikvergleich / Graphics comparison | Min vs. Max | Preview

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

The Witcher 3: Wild Hunt

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
RPG
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments