If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Odpočítávání do nesehnatelné sběratelky Zaklínač 3

Poslední šance jen na Alza.cz.

Když byla kdysi zařazena do předobjednávek, všude se po ní doslova zaprášilo, a to se ještě o kvalitách hry tolik nevědělo ani všichni nebyli tak nadržení. Nějak podobně to asi dopadne i nyní, takže se vyplatí vše posychrovat, chcete-li si hodnotné fyzické dárky vystavit do poličky.

Obchodu Alza.cz se nějakým zázrakem podařilo schrastit celkem 34 kusů extrémně vzácné, jinak už běžně nesehnatelné sběratelské edice hry Zaklínač 3: Divoký hon pro všechny tři platformy.

Tak jako Geralt loví monstra, i vy se můžete pokusit ulovit svůj kus a chlubit se s ním před kamarády, ať puknou závistí. Momentálně probíhá odpočítávání zbývajících hodin do zítra, tedy do úterý 19. května, do přesně 15:33, kdy prodej těchto sběratelek odstartuje, aby byly rovné podmínky.

"Jedná se o definitivně poslední šanci sehnat českou verzi sběratelské edice Zaklínače 3. I v zahraničí už je k mání jen na aukčních portálech typu eBay, kde se její cena vyšroubovala přes 200 liber, tedy kolem sedmi tisíc korun, navíc ani není v češtině, na rozdíl od těchto kusů u nás," okomentoval dnes akci produktový manažer Alza.cz.

Tam se budou zájemci předhánět o posledních 21 kusů PC sběratelky, 9 kusů PS4 sběratelky a 4 kusy X1 sběratelky. Vedle toho na obchodě stále probíhá soutěž o exkluzivní meč a medailony Yennefer.

UPDATE - Obchod JRC nám dal vědět, že nějaké kusy této sběratelky Zaklínač 3 také sehnal a že budou k dostání na půlnočním zahájení prodeje v Praze, Bratislavě i Karlových Varech, které se koná už dnes večer. Cena má být o něco nižší, ale zítra už pravděpodobně nebudou.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

The Witcher 3: Wild Hunt

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments