Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Arena mód do Evolve představen

Mapy se výrazně zmenšují.

Přesně, jak se tipovalo dopředu, 2K před okamžikem oznámili, že Evolve dostává nový režim Arena. Ode dneška je pro všechny hráče na všech platformách bezplatně k dispozici. Tady je představení hraní, které nemá daleko k týmovému deathmatchi, jen s nerovnoměrně vyváženými stranami:

Watch on YouTube

Tuto sérii, které se na trh vyexpedovalo 2,5 milionu kusů a 2K ji do budoucna považují za klíčovou (recenze, koupit na Alza.cz), obohacuje o mód, který posílá proti sobě lovce a monstrum do boje na blízko. Všichni budou uvrženi do kopule, odkud není úniku a neskončí to, než jedna ze stran nevyhraje a takto na tři kola.

Arena je podporována na všech stávajících čtrnácti mapách Evolve a v každé z nich je pět pevně ohraničených oblastí (tzv. dome), kde se bojuje, celkem tedy 70 pevně uzamčených bitevních polí. Zdá se, jako by tvůrci usoudili, že původní mapy byly příliš rozlehlé a boje v nich trvaly příliš dlouho, proto je nyní zmenšili.

Veškerá monstra a lovci začínají každé kolo s jedním perkem. Monstrum má brnění na padesáti procentech, ale může se krmit divokou zvěří a vyrůst na třetí úroveň, ačkoli zmenšená velikost arény toto trochu komplikuje. Mezi jednotlivými koly si lovci mohou změneit postavu či perk. Další detaily na homepage.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Evolve

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments