Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Resident Evil 0 v oznamovacím traileru

Ten HD remaster dílu Zero z 2002.

UPDATE - je tu oficiální trailer, hra se jmenuje Resident Evil 0, bez slov HD či Remaster v názvu, a je potvrzena na začátek 2016 pro všechny hlavní platformy kromě Nintenda:

Watch on YouTube

Původní zpráva z 26.5. - Poté, co se Remaster HD verze prvního dílu této série ze začátku roku prodal více než milion kusů, prohlásil Capcom, že takovéto digitální remaky jeho starého katalogu budou klíčové pro rozvoj byznysu, i kvůli tomu, že v kamenných obchodech nemají prostor na hry za nižší cenovou hladinu.

Dnešní oznámení tedy rozhodně není překvapením, ani že s ním přišel právě japonský magazín Famitsu.

Takže: Někdy v prvním čtvrtletí 2016 vyjde Resident Evil Zero HD Remaster, opět pro všechny platformy PC, PS3, PS4, X360 a X1. A to je vše, co se zatím ví, krom prvního obrázku z vylepšené verze.

Zero, jak je z názvu patrné, se odehrává před událostmi prvního dílu, s hraním za policejní vyšetřovatelku Rebeccu Chambers a zajatce Billyho Coena. Můžete se mezi nimi kdykoli přepínat (či ovládat oba současně) a cílem je jejich kooperace za využití unikátních schopností každého, aby přežili šíření viru, který vyústil v propuknutí zombie apokalypsy.

Capcom jinak očekává, že do příštího jara překonají tržby z digitálek ty z krabicovek, kde jich prodali osm milionů kusů. I proto tento remake Zero nebude tím zdaleka posledním.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Resident Evil Zero

Nintendo GameCube, Nintendo Wii

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments