Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Kompilace všech sexuálních scén ze Zaklínač 3

Geralt si užije s řadou holek, ale trojku ne.

Je tady nejdůležitější článek o Zaklínač 3, na který určitě všichni netrpělivě čekali. Samozřejmě se jedná o zásadní spoiler, protože ukazuje to, co si ve hře musíte pracně zasloužit plněním různých úkolů a správnými odpověďmi ve větvených dialozích, takže se dívejte jen na vlastní nebezpečí nebo neplánujete-li ji sami v brzké době hrát. Zároveň si musíte pospíšit, neboť YouTube inkriminovaná videa rychle odstraňuje, když prý porušují jeho pravidla používání s nepovolením zobrazením nahoty v této hře (koupit na Alza.cz).

Čím začít jiným než sexem s Yennefer na vycpaném jednorožci, který vyzradila dopředu už americká zábavná show Clueless Gamer, zde však už v kompletní verzi:

Watch on YouTube

Dalším místem, kde si Geralt užije, tentokrát s Triss, je maják. Tato scéna je zvláštní tím, že vše silně osvětluje plápolající oheň, který na nedaleké lodi považují za signál:

Watch on YouTube

Pokud preferujete proradné blondýny, které sledují hlavně vlastní zájmy, následuje Kiera Metz na romantické večeři, odkud pak zmizí a musíte ji vyrazit hledat na pobřeží, kde už čeká ve spodním prádle:

Watch on YouTube

Vedlejší quest Iron Maiden na souostroví Skellige vás přivede k bojovnici s mečem jménem Jutta, která se za záchranu před nepřáteli štědře odmění. Záporem této scény je, že zjevně recykluje některé erotické záběry, jen v nich na stole leží jiná postava:

Watch on YouTube

Nemůže chybět ani v sérii Zaklínač už obvyklá návštěva nevěstnice, kde hrdina zblízka prozkoumá hned několik sexuálních pracovníc:

Watch on YouTube

Mezi ty nejpovedenější momenty se potom řadí druhý sex s Yennefer v Kaer Morhen. Tuto scénu režisér sice proflákle, ale stále efektně proložil honičkou smečky vlků se srnkou:

Watch on YouTube

Někdy platí, že lepší než samotný sex je to, co mu předchází. Jako v další cutscéně, kde se schyluje ke švédské trojce s Yennefer a Triss, ale nakonec to dopadne trochu jinak, než spoutaný Geralt doufal:

Watch on YouTube

A jestli jste vážně zdatní ve hře Gwent (gwint), vyděláte si nejen zlaťáky, ale také sladký bonus v naturáliích. Bohužel i zde trpí recyklací, resp. přílišnou podobností s ostatními:

Watch on YouTube

Jak přesně se k jednotlivým sexuálním scénám sami dopracovat při hraní a kde přesně se nacházejí, to vám poradí četné příručky, např. zde nebo zde. Thx Kotaku.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

The Witcher 3: Wild Hunt

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments