Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

MÁME DALŠÍ VSTUPENKY do Early Access tanků Armored Warfare

Rozdávání proběhlo v půl dvanácté.

AKTUALIZACE 30.5. - Pro velký zájem, kdy se minulá várka ve čtvrtek rozebrala za pouhou minutu, jsme pro vás od laskavého výrobce sehnali dodatečných 50 klíčů. Rozdáme je na této stránce (resp. na stejném linku v našem systému pro rozdávání jako minule) někdy v sobotu 30. května dopoledne, proto ji bedlivě sledujte, aby se na vás dostalo, další už asi nebudou. KLÍČE PŘISYPÁNY, LINK JE ZDE. Early Access probíhá až do 3. června, ve všední dny vždy od 18:00 do 21:00 a o víkendech od 17:00 do 22:00 středoevropského času.

Watch on YouTube

Původní zpráva z 28.5. - Startuje první veřejné testování nových Free-2-Play tanků Armored Warfare. Lze je považovat za konkurenci World of Tanks či War Thunder, jen se neodehrávají za druhé světové války, nýbrž v moderní době, čemuž odpovídá veškerá bojová technika a výzbroj.

Eurogamer ve spolupráci s výrobci z Obsidian Entertainment a My.com připravil pro své čtenáře rozdávání celkem 100 vstupenek do této Early Access fáze. O účast v ní už projevil zájem milion lidí, ale jinak je tento předčasný přístup ke hře ve Founders Packu zpoplatněn částkou minimálně 400 Kč (14 eur). Jinak než koupením si ho nebo soutěžemi se do něj dostat nedá.

Uvedených 100 vstupenek do Armored Warfare od nás získají jen ti opravdu nejrychlejší čtenáři, na ostatní pravděpodobně nezbydou. Sledujte proto Eurogamer ve čtvrtek 28.5. mezi 12:00 - až 14:00, kdy se na této stránce objeví nový link na náš rozdávací systém, kam nasypeme klíče, které jsme pro vás sehnali.

O svůj klíč si požádejte v našem systému ZDE. Další postup? Vytvořte si svůj uživatelský účet na stránkách Armored Warfare (vlevo nahoře REGISTER) a obdržený unikátní kód zadejte ve vašem profilu do řádku REDEEM A PROMO CODE - tak, jak je zobrazeno na návodu níže. Pak si z homepage stáhněte herního klienta, abyste byli připraveni na tankové bitvy, stejně jako třeba redaktor EG Pavel Oreški, který přichystá LETS PLAY.

A co první kolo Early Access vlastně obsahuje? 38 dopravních prostředků z různých armád v kategoriích 1 až 6 (včetně 11 MBT, 4 lehkých tanků, 5 tank destroyerů, 13 AFV a 5 SPG), 4 PvP mapy (Cold Strike, Port Storm, Ghost Field a River Point, poslední jmenovaná ve videu níže), aktualizovaný systém dělostřelectva (s novým bodem pohledu, indikátorem protiútočné baterie a blížících se varování), schopnosti velitele a posádky, vícero upgradů tanků (vč. kouřových granátů a ERA), dva prodejce tanků (Sofie Wolfli a Marat Shishkin), širokou škálu střeliva, systém klanů (battalion) a systém čet, i achievement systém za mimořádné výkony na bojišti.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Armored Warfare

iOS, PS4, Xbox One, PC

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments