If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Hardwarový týdeník hráčů - 24/2015

HW pro farmáře, Transformer skříň...

- Tvůrcům skříně H-Tower se zřejmě líbily Transformers filmy. Skříň se totiž dokáže sama otevřít a odhalit veškeré důležité vnitřnosti. Koupit ji ale zřejmě nebude možné.

- Creative se vrací s novým headsetem. Jmenuje se Draco HS880 a posloužit může také jako běžná sluchátka na nošení. Lze jej jednoduše složit a především tradičně oddělat mikrofon. Prodávat by se měl začít v nejbližší době.

- Okolo virtuální reality to žije a všimla si i Nvidia. Podaný patent napovídá, že by se výrobce grafických karet mohl do těchto vod pustit s vlastním hardwarem. Patent také odhaluje přítomnost několika kamer.

- Oculus dokázal na akci Step into the Rift překvapit. Odhalení finálního designu headsetu jsme čekali. Spolupráci s Microsoftem už ne. Oculus Rift se bude prodávat s Xbox One ovladačem a rovněž do něj půjdou streamovat Xbox One hry. Oculus Touch je zatím prototyp nového způsobu ovládání. Cena je bohužel stále tajemstvím, více v glose.

- Logitech chystá hned dva nové volanty pro náročné hráče. Oba jsou si velmi podobné, každý je určen pro jednu z nových konzolí. PC hráči si pak mohou vybrat z obou. Samozřejmostí jsou pedály a rovněž půjde dokoupit řadicí páku. Na uvedení do prodeje si ještě počkáme, cena volantů přesáhne 10 tisíc korun.

- Po dlouhé době tu máme díky Sharkoon nemechanickou klávesnici. Dostala jméno se SharkZone 30. Nabídne možnost vlastních maker a profilů. U podsvícení se budete muset spokojit s bílou barvou. Příjemná je potom cenovka.

- Asus oznámil pokrok u výroby grafických karet. Nový výrobní proces Auto-Extreme je plně automatizovaný a vše zajišťují stroje. To by mělo znamenat především kvalitnější zpracování a absenci lidských chyb.

- A volant ještě jednou. Saitek chystá speciální příslušenství pro všechny virtuální traktoristy. Konkrétně hráče Farming Simulator. Právě pro ně bude určen nový volant s pedály a postranním panelem. Zážitek skoro jako na skutečném poli zaručen.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
PC
About the Author

Filip Němeček

Contributor

Comments