Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Mass Effect Andromeda o Vánocích 2016

Premiérový filmeček + informace.

EA na úvod E3 konference překvapili: ohlásili podtitul nového Mass Effect - Andromeda, i termín vydání na Vánoce 2016.

Debutový filmeček hovořící o nové galaxii, dost podobný Halo:

Watch on YouTube

BioWare k němu dodali v oficiálním komuniké toto, ačkoli varují, že jsou stále ještě mnoho měsíců od dokončení:

"Když jsme začali vymýšlet design nového dílu, věděli jsme, že chceme složit dohromady ty nejlepší části z dosavadních Mass Effect her: vzrušující nové světy k prozkoumání, skvělé postavy, intenzivní akci. V tu samou chvíli jsme si řekli, že bychom rádi rozvinuli definici toho, co hráči očekávají od Mass Effect hry."

"Jak vidíte z filmečku i názvu, jedná se o zbrusu nové dobrodružství, které se odehrává velmi daleko a hodně dlouho po událostech z původní trilogie. Hrajete za člověka, muže či ženu, avšak nejedná se o postavu, kterou jste viděli ve filmečku. Budete objevovat úplně novou galaxii jménem Andromeda, a řídit nové, vylepšené vozítko Mako, které jste zahlédli. Společně s tím budete mít po ruce nový tým dobrodruhů, které vám budou pomáhat i do kterých se můžete zamilovat."

"Filmeček byl vyroben ve Frostbite, našem herním enginu, a reprezentuje vizuální cíl pro finální hru. Jsme nadšeni z toho, co jsme dosud dokázali s převodem Mass Effect na tuto technologii, a naplno se soustředíme na PC i současné konzole. Nicméně vzhledem k dlouhému vývoji, který ještě máme před sebou, se ještě vše může změnit a posunout k lepšímu. Děkujeme všem fanouškům za podporu a můžeme slíbit, že koncem letošního roku se podělíme o další detaily, abyste věděli, co vše pro vás ve studiích v Montrealu, Edmontonu a Austinu připravujeme."

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Mass Effect: Andromeda

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments