Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

No Man's Sky na PC ve stejný den jako PS4

Skvělá, nečekaná zpráva.

UPDATE - tak tohle je nářez. Na noční konferenci PC Gaming Show jsme se dozvěděli, že No Man's Sky vyjde souběžně na PC a PS4, tedy ve stejný den na obou platformách. Dosud se přitom mělo za to, že hra má mít časovou exkluzivitu a že si PCčkáři nevyhnutelně budou muset počkat, když ji dlouhodobě financuje Sony.

Níže další nový trailer, datum stále bohužel neznáme, ale prý to bude "brzy". Měl být odhalen na E3, ale na poslední chvíli tomu zabránily nějaké neupřesněné lapálie. Doposud Sony hovořila o první hratelné verzi koncem letošního roku.

Watch on YouTube

Do galerie také přidáno šest skutečně nových E3 screenshotů (ty dolní):

Původní zpráva z úterý ráno - Zklamání v tom, že stále nebyl oznámen termín vydání, takže ten slibovaný letošek nejspíš nehrozí, jinak bychom už něco věděli aspoň o betě. Sean Murray z Hello Games na pódiu během Sony konference pouze ukázal nových pět minut z hraní této PS4 exkluzivity. Opět se soustředily na obrovský rozsah galaxie: zaletění si na náhodnou planetu, kterou nikdy předtím nenavštívil, průzkum cizáckého života. Dále bylo předvedeno ničení prostředí, které způsobilo, že strážci začali s pronásledováním.

Watch on YouTube

Read this next