Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Sniper: Ghost Warrior 3 se představuje

Na co chce sázet? + videa, obrázky.

Netradiční způsob formou trojice vývojářských deníčků si vybrali polští City Interactive pro oficiální oznámení FPS Sniper: Ghost Warrior 3, která vyjde v roce 2016 pro PC/PS4/X1.

Watch on YouTube

"Být osamělým vlkem v nepřátelském teritoriu je vždy vzrušující a při našem autentickém zpracování bez lékárniček se počítá doslova každá kulka. Jenže lovec se najednou stane lovnou zvěří a pokusíte se tedy přežít konsekvence rozhodnutí o vašich útocích. Není to pořád jen o tom samém odstřelování stále dokola, tady bude mít každé zabití vážné následky. Někdy proto budete muset použít úplně vše, co máte s sebou," varují tvůrci, hovořící i o improvizaci se zbraněmi.

"Představte si, že jste tím, o kom se píše v novinových titulcích. Třetí díl bude mnohem pestřejší než jen simulací snipera a rozsah hry je mnohem větší než minule, i veškerý boj musí být nejprve strategicky rozmyšlen, ať už zblízka či z dálky," dodávají mezi premiérovými prostřihy z hraní. Mottem hry je, že jste více než jen sniperem, více než jen válečníkem a více než jen duchem.

Watch on YouTube

Slibují také existenci vícero různých cest, jak řešit herní situace, což bude opět velký pokrok třetího dílu, který nazývají "přirozenou evolucí žánru". Sundání cíle je prý jen malou částí mise, v Ghost Warrior 3 budete muset uzavřít spolupráci (vyjednávat) s těmi správnými lidmi či frakcemi (obchodovat s domorodci) a váš zadek bude chránit "inteligentní umělá inteligence" (chytřejší prý budou i vaši protivníci).

Watch on YouTube

Více na nově spuštěné homepage, kde jsou i první obrázky s rozlehlým zalesněným prostředím a venkovem. Dějištěm je nějaká rusky mluvící země východní Evropy během nové Studené války mezi Ruskem a USA, tedy celkem aktuální téma. V příběhu hry se separatisté podporovaní Ruskem snaží ovládnout vzdálenou oblast, která byla předtím považovaná za strategicky bezcenou.

Read this next