If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Mafia 3 nabývá reálné obrysy

Dva nové "důkazy".

Spekulací na toto téma zde bylo v uplynulých letech přehršel, tato je však zatím nejprůkaznější, pokud to tak lze nazvat.

Jednak si 2K zaregistrovali domény mafia3thegame.com, mafiaiiithegame.com, mafiathree.com a mafiathreethegame.com, což je všeříkající. Hra by tedy měla mít v názvu regulérní trojku, s čímž se dříve moc nepočítalo.

Pak se na IGN objevilo video, v němž se logo Mafia 2 v animaci mění na Mafia 3 a následované to je uvedením roku 2016. Může to samozřejmě být podvrh od nadrženého fanouška, čemuž by nasvědčoval i zvuk. Vyloučena však není ani nahrávka z nějaké interní prezentace, kde se chlubilo výsledky dvojky a v závěru se vábilo na pokračování.

Cover image for YouTube videoMAFIA III Teasers (Hidden revelations)

Tak či onak, výstava Gamescom začátkem srpna může být vhodnou příležitostí, kde dlouho spekulovanou hru konečně oficiálně oznámit. Ostatně i druhá Mafia byla kdysi představena právě v Německu a ne na E3.

V lednu na Mafia 3 lákal dabér, loni se mluvilo o restartování vývoje v americkém studiu po restrukturalizaci 2K Czech a zavření jejich pražské pobočky.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Mafia III

Video Game

Related topics
About the Author

Redakce

Contributor

Comments