If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Batgirl DLC pro Batmana od jiného studia

Termín, cena.

Ne, není to tím, že by snad byli v Rocksteady plně vytíženi opravováním rozbité PC verze. Ještě mnohem dříve, než vše vyplavalo na světlo, se prostě rozhodli, že vývoj prvního příběhového přídavku (nevěnovaného některému obchodu) svěří jinému studiu.

DLC Batgirl: A Matter of Family tedy vyvinuli ve studiu WB Games Montreal, tedy ti samí lidé, kteří stojí za předešlým prequel dílem Batman: Arkham Origins.

V tiskovce bylo zdůrazněno, že použili nový engine Arkham Knight (koupit na Alza.cz, recenze), takže bude určitě zajímavé sledovat, jak se bude jejich dílo lišit od základní hry. Veškerá budoucí rozšíření hry už budou mít na svědomí opět Rocksteady.

Přídavek vyjde nejprve 14. července pro ty, kteří vlastní Season Pass, a pak o týden poté 21. července za 7 dolarů pro ostatní majitele PS4/X1 verze. Příběh bude zasazen do doby před Arkham Asylum a potkáte v něm i Robina.

PC verze, nyní stále odstraněná z pultů, bude dle Warner Bros opět dostupná někdy v příštích týdnech a současně s tím pro ni vyjde i toto DLC. Mimochodem, pokud máte PS Plus, můžete si zdarma do PS4 sosnout téma na pozadí právě z Batmana.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Batman: Arkham Knight

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments