Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Alternativní vzhled Ciri DLC do Zaklínač 3 finálně

Aktualizace.

UPDATE - Po dřívějším nedopatření s nehotovou verzí bylo oznámeno, že DLC s alternativním vzhledem Ciri do hry Zalínač 3 bude ve finální, už správně fungující verzi, zdarma vypuštěno někdy tento týden. Přinese kosmetické změny postavy, něco jako předtím podobné přídavky Triss a Yennefer. Zato ten slíbený patch 1.07 stále nikde...

Původní zpráva ze 7.7. - CD Projekt RED tento týden vynechá pravidelnou dávku dvou dalších mini-DLC (od příštího týdne zase budou zpět), protože veškeré síly vrhl na dokončování prý docela zásadního patche 1.07 pro PC, PS4 i X1 verzi Zaklínač 3: Divoký hon (koupit na Alza.cz).

Zatím nevíme, kdy bude vydán, patrně se tak stane v nejbližších pár dnech. Na to avizované vylepšení vztahu s Triss patrně ještě nedojde, to až později.

Děkujeme aktivní facebookové fansite za překlad informací o některých klíčových změnách hry:

Výrobce hry také varoval před instalací omylem předčasně vypuštěného, ještě nedodělaného DLC s alternativním vzhledem Ciri. Ten se zdarma objevil na Xbox Store i PlayStation Store, než se tak mělo správně stát. Ti, kdo si ho nainstalovali, prý riskují, že se jim pokazí uložené pozice, což by po desitkách hodin hraní určitě zamrzelo.

Read this next