Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Konec DLC pro PS3/X360 verze Dragon Age Inqusition

Má to ale řešení.

Už při vydání cross-gen her z loňského podzimu jsme byli varováni, že nikde není zaručena existence všech budoucích přídavků i do verzí pro staré konzole.

Jedněmi z prvních odvážlivců se stali dnes EA, kteří ohlásili, že budoucí přídavky pro Dragon Age: Inqusition už budou existovat jen pro PC/PS4/X1 verze, ale již ne pro ty X360/PS3.

Důvod nám nesdělili, patrně má co dočinění s pozvolným opouštěním starých konzolí, že se jim asi vydávání dalších přídavků nevyplatí, což si ostatně vyzkoušeli na jarním Jaws of Hakkon DLC (recenze).

Třeba Rockstar to zdůvodňoval tím, že by přestal uvádět příští DLC do GTA 5 kvůli tomu, když by byly tak technicky složité a výpočetně náročené, že by je PS3/X360 nerozdýchaly.

EA nicméně mají řešení: někdy tento měsíc společně s patchem dají k dispozici migrační nástroj, díky kterému si můžete váš dříve zakoupený obsah pro PS3/X360 převést na PS4 či X1 verzi Dragon Age. Bohužel základní hru si na současné konzole musíte koupit znova, tím, že ji vlastníte na starých konzolích, vám nijak nepomůže.

Read this next