Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Datadisky pro Zaklínač 3 budou velké jako celý Zaklínač 2

Se vším, co k tomu patří.

Že budou oba datadisky pro Zaklínač 3 rozsáhlé, to víme z jejich dlouhé délky zmíněné hned při oznámení.

Šéf tvůrců Konrad Tomaszkiewicz nyní promluvil pro GameReactor ohledně toho, co všechno od Hearts of Stone a Blood and Wine vlastně čekat - ač to vyznělo nejednoznačně, jestli mluví o každém přídavku zvlášť či spíš o obou dohromady:

"Datadisky nabídnou zbrusu nové příběhové linky se všemi prvky, co byly v hlavním příběhu původní hry - cutscény, nové postavy, nové předměty, nové Gwent karty atd. atd. Budou dost dlouhé, ostatně pokud srovnáte těchto 10 až 20 hodin s trvanlivostí Zaklínač 2, mohu konstatovat, že budou téměř tak velké jako druhý díl série. Budou to velmi emocionální příběhy, které fanoušky potěší."

Tento týden také vyšlo najevo, že v prvním datadisku, česky pojmenovaném Srdce z kamene, se na podzim objeví spekulovaná postava Shani. A co se týče Iorwetha a Saskii, komunitní manažer na Twitteru potvrdil, že jsou oba v bezpečí, upozornila domácí fansite na FB.

Oba datadisky budou u nás patrně prodávány jen digitální cestou (ne v krabici), snad i na Alza.cz. Ten důležitý patch 1.07 pro PC verzi Zaklínač 3 ještě není, ty 2 GB byl jen update artpacku (info).

Read this next